gnesta.blogg.se

En blogg om människor och händelser i den underbara orten GNESTA!!!!

Halltrall och trängselsport

Kategori: Allmänt

Jag ber så fruktansvärt hemskt lite om ursäkt för den dåliga uppdateringen på sista tiden. Tyvärr har jag ju ett liv på sidan av denna fantastiska blogg och ibland blir det svårt att hinna med. Skolan börjar snart, men den onödiga detaljen ska inte uppta onödigt utrymme i era små vaniljdoftande hjärnor, utan tänk på andra glada tankar som att Yohio, den svenskjapanska transan, ska vara med i melodifestivalen! Det känns surrealistiskt med tanken av att se Claes Malmberg tävla i en sångtävling emot denna kanelflamberade pojkflicka, men vi alla kommer ju sitta som förtrollade när det sänds iaf så varför ifrågasätta?
 
Vår magiska ort som är den egentliga anledningen till att Hitler störtades och slaveri avskaffades har varit under lite av en döperiod nu. Gnesta är som alltid överlägset alla andra lokationer i detta solsystem när det gäller allt som är viktigt. Det är ju dock inte rättvist att jämföra denna ort med andra då den är så extremt överlägsen. Förhoppningsvis kommer det blomma upp några event inom kort som får det att blötas innanför Will Ferrels byxa.
Jag menar Gnesta är ju trots allt som ett päron, fruktigt som fasen men med en stjälk högst upp som irriterar när man ska äta.
 
Kom ihåg mina lakritsätande ungdomar att livet är som en curlingmatch. Man vill egentligen inte titta eftersom man tycker det är så sjukt tråkigt och ändå känner man att eftersom det är Sverige måste man ju visa sitt stöd.

Kommentarer

  • Beckster säger:

    Bäst!

    2013-01-08 | 11:48:04

Kommentera inlägget här: