gnesta.blogg.se

En blogg om människor och händelser i den underbara orten GNESTA!!!!

Dieselråttor och sjömansmöss

Kategori: Allmänt

Att Gnesta är ett moderniserat samhälle vill ju de flesta invånarna tro, dock finns det event inom orten som får en att undra om den ens är mer aktuell än en curlingmorsa med tennisarm. Ni läsare med civilkurage förstår vilken händelse jag skriver om, Gnesta gröna marknad såklart! Själv trodde jag att det redan fanns ett ställe där hippies med barn som heter Ganneshia kunde leka odlare med både droger och broccoli. Den platsen kallas Järna. Dessa mindre utvecklade varelser försöker numera alltså invardera detta underbara paradis, detta Nangiala (paradiset i Bröderna Lejonhjärta), denna fristad för sjungande bisexuella gamar, även kallat Gnesta.
 
Att tro att morötter är svaret på livets frågor är nästan lika idiotiskt som att trollstav faktiskt heter "baguette magique" på franska. På riktigt, det är ju som att dem vill att man ska göra narr av dem. Hursomhelst kan vi inte låta järnaborna komma och gå hur de vill i våran lokation för parning utan kaoset måste få ett stopp! Därför uppmanar jag alla att gå ut på gatorna och vifta med lampor då detta kommer skrämma iväg dem då elen är för dem en lika oupptäckt tillgång som vandrande sparrissar för oss.
Stå enade Harry Pottrar och alver för snart kommer fienden vara besegrad! Lika vis som Grodan Boll i solnedgången avslutas denna propagande med ett budskap. Livet är som en chokladask, det finns alltid en förjävlig romrussin mitt i och plus det är pärlnougaten överskattad.
 
Bye bye självupptagna Zombies!

Kommentarer

  • Anaaaaaaa säger:

    Dafuq did I just read !

    2012-12-15 | 03:43:04

Kommentera inlägget här: