gnesta.blogg.se

En blogg om människor och händelser i den underbara orten GNESTA!!!!

Godnattsagor utan lyckliga slut

Kategori: Allmänt

Precis som en turkosnaken ukrainsk ordbok ifrån 1943 var det länge sedan någon uppdatering skedde på denna poetiska fristad för yttrande. jag ber så hemskt mycket om religiös grupps klocka (UR-SEKTER, vet att det egentligen stavas ursÄkter men kom igen nu, cut me some slack)! Nej men från och med nu (sport)lovar jag en förändring och att minst tre inlägg (från Sebastian Larsson på högerkanten) kommer att ske under denna VECKA! Så hoppas ni inte är helt VÄCKA i skallen. I så fall måste ju någon VÄCKA er! För mina sår börjar likna VECK och VÄXER för varje dag. Ojoj idag känns min humor inVECKLAD. Kanske att jag har utVECKLATS under den senaste tiden. Nej men seriöst nu r(v)äcker det med skämt innan ni blir (v)äcklade och skickar torpeder mot mig så att jag måste skaffa VÄCKtare.
 
Gnesta ses av de flesta människor för vad det är, den bästa platsen som någonsin har existerat, som existerar och som någonsin kommer att existera. Men det fötter (händer) att man stöter på en beskrivning av icke önskat slag tyvärr. Denna beskrivning ges av handbollsturneringen Lundaspelens hemsida (http://results.cupmanager.net/284,2009/team/171995#results) : "Gnesta comes from Mölnbo which lies approximately 450 km from Lund, where Lundaspelen takes place." Jag vet inte om jag någonsin blivit så indignerad av att läsa något om min kära ort! Jag blir uppbragt bara jag tänker på det. Det är som att en beskrivning av Scary Movie skulle ges som "ganska rolig", en skandal för alla inblandade säger jag!
 
Motsatsen till krypas (hoppas) att ni inte blev för ledsna när ni läste om detta men om ni gråter i detta nu förstår jag er. Som sagt kommer tre inlägg att komma upp denna vecka och på lördag liras FC cupen så det garanteras senare rapporter om den! In och läs och sprid som en könsjukdom under en finlandsfärja. Kom ihåg att livet är som en festis. Inte lika god som en läsk och med lika mycket socker men trots det köper ju folk skiten.
 
Ät inte gammal rå kyckling! Mata den till grannens hund.
 
 

Vårtor med löss

Kategori: Allmänt

Stick sa jag, och biet stack! Senare såg jag samma bi ha sex med ett annat bi, men jag uppfatta inte könen. Spelar ju dock ingen roll eftersom den var BI! Det där var mitt sätt att beskriva att ni alla är komna väl till dagens poetiskt bibliska och biografiska motsats till ost (pålägg = inlägg). Jag känner mig lika hemma på den här bloggen som ett lodjur med epilepsi sittandes på en rödrostig vattenbrunn på Sveavägen 16 i början på april. Mer specifik kan jag icke bli.
 
Jag måste ju faktiskt säga att det nästan är slående hur magisk Södermanlands Nyheter (SN) är. Man kan ju inte låta bli att bli glad när man slår upp den till måndagskaffet och får läsa den otroliga världsnyheten att antisarna på waldorfskolan har åkt ut i "vi i femman". Samma dag kan det även läsas hur en katt som varit borta i TVÅ hela dagar har hittats! Fantastiskt och brilliant är de enda orden jag kan komma på för denna rapportering.
 
Precis som hela Sveriges friidrottslandslag är nu detta inlägg en slampa på engelska (slut). Älska mer! Kom bara ihåg nu alla snordoppande pappasmurfar att livet är som ett Lost-avsnitt från första säsongen, egentligen ett ganska dåligt manus och billigt upplägg men fan helt jävla underbart! Ibland kan det dock kännas som Blues brothers 2, fan katastrof men man kollar ju ändå för ettan var ju så jävla kung.
 
Kissa sittande

Tuppar med topphattar

Kategori: Allmänt

Förresten är det någon som har sett min fönsterskrapa? För den är iaf PUTS VÄCK! Tänker att det kanske är hunden som ätit den, fast ända sen den åt min linjal har den varit MÄTT! Ojoj jag är visst roligare än vanligt idag, vilken tur ni har era dijondoftande blodiglar!
 
Snart är det ju dags för det roligaste som hänt i världen sedan den rostfria kylen (jag hade stora rostproblem med min gamla kyl)! Jag pratar förståss om den fantastiska FC-cupen som spelas i början på februari. Tidigare år har ju tvärr turneringen varit tråkigare än ett gamla "Våra värsta år"-avsnitt på en 21" TV i Borlänges näst största park på midsommardagen. I år kommer iaf något att hända som kommer förändra universum för all framtid lika mycket som "Two and a half men" förändrades när Charlie (The winner) Sheen försvann. De mytomspunna Gurkan och resten kommer att ställa upp i FC cupen! De kommer blie helt fantastiskt och Gnesta kommer aldrig att vara detsamma.
 
Hoppas att ni uppskattade dagens lilla uppdatering men kom ihåg: livet är som golvlampa, visst den ger ljus åt rummet, men den står alltid i vägen så att folk slår tårna i den och sladden ser ful ut på golvet också!
 
Lås aldrig toadörren, man vet aldrig när man kan få oväntat besök (en hälsning från Gevalia)

Halltrall och trängselsport

Kategori: Allmänt

Jag ber så fruktansvärt hemskt lite om ursäkt för den dåliga uppdateringen på sista tiden. Tyvärr har jag ju ett liv på sidan av denna fantastiska blogg och ibland blir det svårt att hinna med. Skolan börjar snart, men den onödiga detaljen ska inte uppta onödigt utrymme i era små vaniljdoftande hjärnor, utan tänk på andra glada tankar som att Yohio, den svenskjapanska transan, ska vara med i melodifestivalen! Det känns surrealistiskt med tanken av att se Claes Malmberg tävla i en sångtävling emot denna kanelflamberade pojkflicka, men vi alla kommer ju sitta som förtrollade när det sänds iaf så varför ifrågasätta?
 
Vår magiska ort som är den egentliga anledningen till att Hitler störtades och slaveri avskaffades har varit under lite av en döperiod nu. Gnesta är som alltid överlägset alla andra lokationer i detta solsystem när det gäller allt som är viktigt. Det är ju dock inte rättvist att jämföra denna ort med andra då den är så extremt överlägsen. Förhoppningsvis kommer det blomma upp några event inom kort som får det att blötas innanför Will Ferrels byxa.
Jag menar Gnesta är ju trots allt som ett päron, fruktigt som fasen men med en stjälk högst upp som irriterar när man ska äta.
 
Kom ihåg mina lakritsätande ungdomar att livet är som en curlingmatch. Man vill egentligen inte titta eftersom man tycker det är så sjukt tråkigt och ändå känner man att eftersom det är Sverige måste man ju visa sitt stöd.