gnesta.blogg.se

En blogg om människor och händelser i den underbara orten GNESTA!!!!

Varför säger man "kors i taket" ?

Kategori: Allmänt

Tjo alla lutande fiskar! Igår blev det ju inget inlägg för ja, det var ju liksom julafton! Dagen då gamlingarna kommer på besök, ger en trisslotter och tvingar en att se Kalle anka på TV trots att den inte ens är i 3D. Jag menar kom igen det känns som att man lever under Mitt Romneys bästa år när man ser nått sådant uråldrat! 
 
Nu när julen är över och allt är KLAPPAT (sjuuuukt roligt) och klartfinns det egentligen bara en sak att se fram emot nu, Gnesta revyn! Tyvärr blev det ju ingen revy förra året så alla far- och morföräldrar inte kunde tvinga dit sina sexåriga barnbarn som inte förstår skämten iaf. Trots att man inte uppskattar den måste man gå, tradition är tradition som Simba ifrån Lejonkungen brukade säga! Enligt mig är revyn roligare än att se Kikki Danielsson försöka komma igen spärren på pendeltågen. Nej nu ska vi inte skämta om folks vikt här det kan Kissie och de andra hålla på med. Det säger jag lika självklart som att Bert Karlsson tar den sista munken på bordet innan han ska ut och hålla politiskt tal inför 16 stycken invalida gåsar.
 
Igår var det rekord i hur få besökare bloggen hade och för det säger jag tack gud! Bra att ni har andra saker för er på julafton än att läsa den här underbara, utbildande, regnsäkra, harmoniska och parabolinstalerande bloggen som bringar frid till alla hushåll. Förresten, det finns inget bättre att göra! Med den provokationen avslutas dagens något simpla men lika genialiska förmedlande text. Men kom dock ihåg allihopa att livet är som en alltför omodern vattenskoter. Du kanske tar dig fram men sen börjar det läcka olja och ingen brud vill ju hoppa på en omodern oljeläckande skoter när Kevin Andersson samtidigt har en alldeles ny med turboeffekt. Precis som alla Big brother-deltagares karriärer är nu detta inlägg slut.

Kom ihåg att ät aldrig död hud, det kan ju vara er egen! (Äckligt och förvirrande avslutande budskap)

 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: