gnesta.blogg.se

En blogg om människor och händelser i den underbara orten GNESTA!!!!

Ute på halt vatten och djup is!

Kategori: Allmänt

Vad fötter folket?? Två inlägg på samma dag det hör inte till vanligheten, men vadfan är det dan före dan före en vanlig sketen torsdag så är det. Själv sitter jag här och super i hemlighet, frågan är varför? Jo men jag gillar att vara HEMLIGHETSFULL! Roligare än en skridskoåkande Jimmie Åkesson med karies eller vad säger ni?
 
Det har uppstått något av en härdsmälta i vår tjära cigarettort (oj vad kul) och genren är idrott. Gnesta FF, som tyvärr degraderades ifrån div 4 till div 5, ryktas ha svårt med spelare och ledare till det kommande verksamhetsåret. GFF som tidigare varit en klubb att vara stolt över har det alltså tuffare än en ljusstake under lågkonjuktur just nu Jag själv funderar därför på att bidra till stacken genom att spela förr GFF den kommande säsongen trots att de är under min standard. Det vore ju liksom som att grodan boll skulle sjunga för Green Day, wow vilken musik de skulle kunna göra förresten.
 
Precis som en motordriven skateboard avslutas nu detta inlägg. Men kom dock ihåg att livet är som ett diskmedel, det kanske blir rent och bubblar men om du äter det finns det stora risker att du blir sjuk.
 
Au revoir alla tandpetarförsäljare!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: